Jim & Cathy Duff's Knox muddie

Photo Gallery Early Stage OneStage TwoFinishedLeadlights etcPilgrimage

Back to Duff Muddie main page

Finished

Donvale finished and being lived in.

The dining-living room, showing refectory table in foreground, and mantlepiece added about three years later.

 

Two portrait shots to give a landscape view of dining-living area. Note solid-brass bracket at end of pew that was originally used to allow swivel-back to be used as trestle table, probably for church picnics. The backs were taken off both pews, and transformed into a single refectory table, the base being made of matching recycled kauri flooring.

 

Courtyard on North side, with first buds of Wisteria.

 

Courtyard, as it was designed to be used.

 

Dining-living room, as it was designed to be used. This occasion is Cathy's parents' Golden Wedding Anniversary.

 

 

 

Western verandah with early, later prolific, kiwi fruit vines.

 

Email: Jim & Cathy Duff

Home: www.byohouse.com.au